Färdigt

Nu är allt färdig packat. Det tillkom lite snabbkaffe, en flaska vin och solglasögon i packningen.
Ikväll blir det att äta lite skriva ner en lista över allt som vi packat ner och sen sova så vi orkar upp imorn. Känns riktigt skönt att tänka på morgondagen. Att vi vid den här tiden imorn antagligen är på väg tillbaka till hotellet från att ha legat och solat och badat hela dagen. Om det stämmer märker vi imorn.
2011-08-16 @ 16:55:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Imorgon den här tiden

Ja imorgon så här dags sitter vi på planet och har kommit över halvvägs till Turkiet, så länge inte planet blir försenat.
Eftersom planer går så tidigt imorn, redan klockan 7 med incheckning ca 5, så ska vi försöka sova riktigt tidigt ikväll. Vi vill ju orka med hela första dagen.
2011-08-16 @ 09:34:19 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Packning

Jag förstår verkligen inte vad jag brukade ha med mig i resväskan när jag var mindre. Det var alltid helt fullt och det var precis så de klarade vikt gränsen. Nu är det i princip tomt i både resväskan och handbagaget.
I handbagaget är det bara det klassiska som pass, biljett, kamera, mp3 och ett par badkläder. Ska packa ner den lilla datorn sen med. Och i resväskan är det bara 4 klänningar, 2 linnen, ett par shorts, underkläder, badkläder och nessecär med lite mediciner, schampo, solkräm, tandborste, parfym och lite smink.
Kommer verkligen inte på något mer vi behöver.
Badlakan är de enda jag kommer på men de hade vi tänkt köpa där nere.
Att det är så tomt är kanske för att jag är van att bara åka med handbagage nu mera. Så med två stora väskor som tillsammans får väga 20 kg, 5kg handbagage och 15kg i stora resväskan, som nästan är toma nu gör att vi inte behöver vara rädda över vikten på vägen hem även om vi köper massa där nere.
Jag ska bada för hela sommaren under våran vecka där nere då det inte vart speciellt många dagar med "badväder" här hemma i år. Och förhoppningsvis ska bonnbrännan försvinna ganska fort när vi väl är framme.
2011-08-15 @ 20:51:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


HotelletLånade bilden från ving.se
2011-08-15 @ 16:26:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu är det snart dags

Idag ska det packas och städas inför Turkiet resan.
Kommer inte att ta med speciellt mycket och just nu känns det onödigt att resa med vanligt bagage. Men det bllir nog att handla en hel del där nera så det behövs antagligen på hemresan.
Kommer lägga ut en lista på vad vi packar med oss på ett ungefär när vi är klara senare idag.
Jag kommer att försöka skriva något och få upp någon bild varje dag om hur vi har det om datorn vill sammarbeta där nere.
2011-08-15 @ 10:43:32 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Välkommen till min nya blogg!

2011-08-15 @ 10:39:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0