Alla vet

Nu när alla tydligen redan fått veta det kan jag skriva det här med. Vi planerar att åka till Egypten i vinter. Förhoppningsvis kan vi boka redan i slutet av den här månaden.

Nu är det så att alla tjatar om att man inte ska åka dit pga risken av att bli magsjuk. Men efter att ha vart där 4 gånger för ett antal år sedan och endast fått en dag med huvudvärk där nere tror jag att detta är personer som inte skött hand hygienen ordentligt. Dessutom har dom satsat en hel del på hygienen där nere dom senaste åren så det kan inte ha blivit värre. Och det är väll ändå upp till oss om vi vill och kan åka dit och är villiga att riskera att bli dålig i magen någon dag. Men magsjuka kan man få hemma i Sverige med, speciellt under vintern så förstår inte detta tjat. Om det nu skulle vara så illa som en del säger skulle inte så otroligt många fortsätta att åka dit. Börjar bli trött på att höra massa jäkla gnäll om vad vi planerar och att massa ska lägga sig i.
Både jag och min älskling har bra imunförsvar och behöver inte åka till sjukan titt som tätt för allt och inget. Antar att det är personer som inte har det bästa imunförsvaret och som inte kommer ihåg att tvätta händerna ordentligt innan man äter där nere som blir drabbade.
Självklart kan alla bli drabbade men ska man tänka så om allt kommer man inte kunna göra annat än bilda en kliniskt ren bubbla i sitt hem och aldrig lämna det för risken att bli sjuk.
Bläää på gnällpellar som inte vågar ta risker och faktiskt göra något och dessutom försöka få andra att inte vilja våga heller..
Tänker inte skriva något om vart i Egypten vi tänkt åka än så länge i alla fall. Det får komma senare och mycket mycket närmare avresa i så fall..

Kommentarer
Postat av: Cina

Hoppas ni får en skön resa. Det är er väl unnt. Dags att ni får ut och uppleva lite bara ni två.

2011-09-13 @ 02:11:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0