Nästa vecka

Nästa vecka kommer det att komma upp nya bilder på hur lägenheten ser ut nu när vi börjat få iordning här hemma.
I helgen ska vi och hämta mitt gamla skrivbord och försöka hitta en bokhylla att ha i kontorsdelen. Det mesta som är kvar i lådor nu är det som ska vara just där.
Sen ska vi iväg till soptippen igen och slänga mer skräp som blivit efter flytten.
Ska försöka få tag på ett par lättskötta blommor med. Dom jag fick här om dagen lever fortfarande men alla blommor har dött, trodde dom klarade sig 2 dagar utan vatten i alla fall men tydligen inte. Så här ska jag få in rutin på att vattna blommorna med.
Ska försöka "snickra" ihop ett litet städschema med. Så allt kommer på rutin snart. Kommer lägga upp hur det ser ut med när det är klart. Tror det kommer hjälpa oss att hålla ordning här hemma.

Kommentarer
Postat av: Alice

Hej jag har en tävling på min blogg där man kan vinna ett presentkort på två olika butiker skulle bli underbart glad om du ville vara med :) http://alicevarld.blogg.se/2012/march/taaaavling.html kramisar Alice

2012-03-22 @ 18:22:06
URL: http://alicevarld.blogg.se/
Postat av: mwiklund - fotoblogg

Hejsan! Var gärna med och tävla om ett par valfria solglasögon från saltopeppar på min blogg! Vinnaren dras imorn, så snabba dig :D http://tiepnajjs.com/2012/march/i-samarbete-med-saltopepparse.html

2012-03-22 @ 19:51:25
URL: http://tiepnajjs.com
Postat av: Annika

Fin blogg :)

2012-03-23 @ 14:05:51
URL: http://blogofphoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0